Hemma hos syrran

Ja nu sitter man hos syrran och ska fixa dipp och sen ta fram chips sen så ska vi kolla på merlin och ha det riktigt mysigt =D Hon bäddar rent i sängen så att vi sover riktigt skönt sen =D
Jag kommer förmodligen glömma bort att skriva så GOTT NYTT ÅR =D

God Jul =D

GOD JUL ALLIHOPA =D


Fucking dag

Ja då var det söndag nu dåe och imorgon är sissta dagen i skolan och det gillas =D
Men jag känner inte för att det ska bli julafton för då kommer problemen farm och jag orkar verkligen inte med allt som händer just nu. Jag kan berätta.
Farmor ska ha middag på julafton och pappa kommer vara där. Jag kommer inte så bra överäns med min far och ja... Idag fick jag veta av min lille bror att om jag åker till farmor så kommer inte pappa åka dit eftersom jag har sagt att jag inte vill träffa honom eller vara i närheten av honom vilket jag inte har sagt. Det enda jag sagt är att jag inte vill bo där för att jag är rädd att vi börja bråka och det vill jag inte för det värsta jag vet är att bråka med mina föräldrar.
Men jag vill ändå att det ska bli julafton bara för att få känna den här gemenskapen som kommer framkrypande då. På juldagen hoppas jag att allt känns bättre få då blir det julafton på riktigt. Då ska vi till mormor o morfar och fira jul med kusinerna och mormor o morfar och då vill jag inte tänka på allt det som pågår i mitt huvud just nu.

Jag hoppas det inte var allt för tråkigt att bry sig om mina problen.

// Vendeltjejen

Söndag

Idag var vi till möbeln och handlade dom hande nån grejs där och mamma ville dit så vi åkte. Jag fick två par jeans för 400 kr vilket är fett bra eftersom det behövdes jag hade sönder ett av mina andra par igår så ja...
Vi har inte gjort så mycket annat vi åt varama mackor till middag eftersom ingen orkand laga mat oftast när det händer brukar Lasse åka och köpa pizza men så blev det inte idag.
Det är bara en vecka kvar i skolan innan jullovet vilket är fett härligt =D Sen näsata måndag slutar vi och då ska jag träffa Snadra och byta julklappar och så ska vi umgås lite. Jag hoppas hon är hos Janne på nyår och att dom kommer hit så jag kan vara med henne då. Hon brukar vara hos sin mamma men man kan ju alltid hoppas.

Jag fryser vet inte varför. Det är 22 grader i mitt rum o jag fryser jag är bra konstig. Mina händer är fett kalla.
Jag tror jag ska gå in och ta en var dusch nu så jag blir lite varm.

Hej då

// Vendeltjejen

Lördag

När jag vaknade imorse trodde jag det var fredag så jag blev fett panikslagen när jag såg att kl var sju så jag kollade i kalendern på mobilen vad det var för dag och då såg jag att det var lördag då kunde jag slappna av och somna om.
Sen vaknade jag halv tio av att jag fick ett sms av Lase som sa att det var frukost så då gick jag in.

Jag har suttit på mitt rum typ hela dagen framför datan som vanligt typ men iaf.
Jaaa, jag har inge mer att skriva om nu så...

Hej då

// Vendeltjejen


Tråkigt

Ja då sitter man här ute hos sig och har fett jävla BORING. Jag har ingen aning om vad jag kan göra. Jag kan inte gå in och kolla på tv:n för den har väll mamma eller Jim, man vill ju inte vara ute för det är fett jävla klat och jag pallar inte sitta vid facebook längre.

RSS 2.0